İclal Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Mersin Tarsus İclal Ekenler Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak; Mesleki ve Teknik Eğitimde çağın gerekliliklerine göre kendini yetiştiren, geliştiren, değişen koşullara ayak uydurabilen, geleceği tahmin eden ve ona göre planlamalar yapan nesillerin yetiştirildiği başta ilçemizin sonra ilimizin en saygın en özgün ve en çok tercih edilen okulu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi kişilik ve mesleki yönden kendilerine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmenin yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; öğrencilerimize ve yakın çevremize meslek edinme, eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA:07.50 BİTİŞ :15.10 / 16.00 / 16.50
Isınma: KLİMA
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 5 Sınıf

Telefon - 0324 626 24 46

Belgegeçer - (324) 626 2446

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://iclalekenlerktml.meb.k12.tr

Adres - KIRKLARSIRTI MAH. VEYSEL ÇAVUŞ CAD. İCLAL EKENLER ANADOLU LİSESİ SİTESİ UYGULAMA ANA SINIFI BLOK NO 37/1 TARSUS / MERSİN

Öğretmen :44
Öğrenci :545
Derslik :21
Kütüphane Kitap Sayısı :3200
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TEKLİ)

Yerleşim Yeri - MERSİN/TARSUS

Adres - KIRKLARSIRTI MAH. VEYSEL ÇAVUŞ CAD. İCLAL EKENLER ANADOLU LİSESİ SİTESİ UYGULAMA ANA SINIFI BLOK NO 37/1 TARSUS / MERSİN

Ulaşım Tarsus Kaymakamlık binasından okulumuza münübüsle 20 dakikada ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERSİN İLİNE OLAN UZAKLIĞI 35 KM. OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. TARSUS HÜKÜMET KONAĞINA UZAKLIĞI 4 KM´DİR.